Cytat:
|
Wyciągnąłem lampkę i zasilanie pobrałem z przewodów lampki (jest stały plus i minus). Kamera musi mieć zasilanie napięciem ok. 5 V więc użyłem do tego ładowarki zapalniczkowej z wyjściem USB. Rozebrałem ładowarkę i z przodu ładowarki wlutowałem przewody zasilania bezpośrednio do płytki, natomiast z tyłu (tam gdzie wyjście USB) wlutowałem przewód ok.30cm z końcówką micro USB idącą do kamery. Płytkę zasilacza zostawiłem w oryginalnej obudowie żeby nie zrobiło się jakieś zwarcie i schowałem w podsuftce obok lampki. Przewód do kamery wypuściłem między podsufitką a szybą.
|
Zrobiłem identycznie, lecz kamera po podłączeniu kabelka USB włącza się i po chwili wyłącza i tak w kółko! Zwariowała!
Dopiero jak załączę ją bez zasilania to działa normalnie, potem dopiero podłączam ją pod zasilanie USB i wtedy działa bez samoistnego wyłączania i załączania się. Czy ktoś się z takim zachowaniem spotkał ? Lub co może być przyczyną takiego zachowania? Na normalnym przewodzie podłączonym do gniazda zapalniczki nic się takiego nie działo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Kamerka to Prestigio RoadRunner 511