Cytat:
No widzę, że kolacja na bogato wino, paprykarz.
Arystokracja się bawi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Well...skoro rarytas porównywalny do kawioru to trudno było zapić herbatą albo woda mineralną.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nawet piwo byłoby profanacją.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Szacunek się należy nie ma to tamto...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
Tak,tak wiem miałam już nic nie pisać...ale tylko ten jeden pościk...tak paluszki mnie świerzbiły Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Czyżby Zielony nałożył na Koleżankę jakieś embargo i broni wolności słowa?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A na świerzbienie paluszków to mam maść jakby była Pani potrzebna.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.