View Single Post
Stary 26-03-2013, 20:01   #25
hiszpan98

Domyślnie Odp: Zakup mondeo mk4 2.0 143 KM (pb) Czy warto?

Cytat:
Napisał rafal8967 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2.0 duratek HE jest na łańcuchu, a czy sa skrzynie 6 pewnie tak ale w autach po 2010 roku w silnikach ecoboost

Bump: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kupie

Żeby były w tych samych cenach co roczniki 2007 - 2009 to też bym kupił Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kolejne pytanie żeby wątek szybko się nie zakończył Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Proszę powiedzcie jak jest z mapami do kolorowej nawigacji (wiem, że kiedyś byla prawie taka sama do u mnie w toyocie - tragedia jeśli chodzi o aktualizacje map co 2 lata i koszt w salonie ok 600 zł - załatwiałem te same po 100 ale co z tego jak jechałem nową drogą na lblin rok po jej zrobieniu a navi pokazywała puste pole )
  Odpowiedź z Cytatem