tedi k
zamiast tyle pisać mogleś przyznać,że jednak coś było w tymi moimi pretensjami do obecnego systemu parktronika. Jakkolwiek bardzo ładnie opisałeś parktronik, który mam i który jest dużo lepszy od obecnego. Ale jakoś dalej bijecie pianę na temat instrukcji. Urządzenia obecnie produkowane powinny upraszczać życie, być Intuicyjne i pewne w działaniu. Dla mnie obecny system jest krokiem w tył. Oczywiście możemy dalej bić pianę, ale jak sam mówisz... nie miałeś kontaktu z tym akurat systemem. Co do unikalności , to też się nie zgodzę , bo było pare postów na temat niedziałających czujników przód-tył w rozdziale c-max
ps. co do c-maxa , to przeczytałem również "Sam naprawiam" wieć proszę nie sprawdzać mojej biblioteki ....
ps2. co do kwestii "dlaczego były montowane różne systemy parktronic w różnych latach" i już dawno byśmy osiągnęli konsensus. --- czy uważasz, że moim, czy twoim obowiązkiem jest śledzenie rozwoju systemów? Przez wiekszość tematu nie chcieliście przyjąć do wiadomości,ze są także inaczej działające systemy. Czy są lepsze ,czy gorsze , to rzecz gustu... Moim pierwszym wrażeniem była ułomnośc systemu stąd post o nie działających czujnikach. Możemy dalej bić pianę ... mam dużo wolnego czasu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.