Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
=======================================
Humor z brytyjskiego Forum Transita - w związku z aferą obecności mięsa końskiego w hamburgerach w Tesco:
Rząd z satysfakcją poinformował, że nie ma obecnie obawy co do możliwości napływu bułgarskich i rumuńskich Cyganów do kraju.
Komentarz: bo zjedliśmy ich transport... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
=====================
Inny angielski humor z tego forum:
Przychodzi facet do szpitala na ostry dyżur, bo czuje się jakby miał za chwilę umrzeć.
Po całym dniu, przebadany przez pół tuzina lekarzy, czeka w poczekalni na diagnozę.
W końcu przychodzi do niego lekarz, ubrany cały w szczelny biologiczny kombinezon i mówi:
- "Pechowo zachorował pan na RASO".
- "Nigdy nie słyszałem o takiej chorobie - co to jest?" - pyta facet.
- "Hm... RASO, proszę pana, to mieszanina rzeżączki, AIDS, syfilisu i opryszczki" - odpowiada lekarz - "To jest mocno zaraźliwa i nieuleczalna choroba".
- "Co pan może dla mnie zrobić, jak pan może mi pomóc?" - pyta facet.
- "Umieścimy pana w izolatce, zamkniemy drzwi a klucz wyrzucimy, i tak już pan pozostanie na diecie z naleśników i pizzy do końca życia".
- "Naleśniki i pizza?" - pyta facet - "i to coś da?"
- "Nic nie da, ale to są jedyne rzeczy, jakie możemy wsunąć przez szparę pod drzwiami"...
=======================
Bądźcie ostrożni zamawiając coś na ebayu i starannie przeczytajcie opis. Ja zamówiłem przedłużacz penisa.
I przysłali mi - fcu%ing -... szkło powiększające.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.