View Single Post
Stary 27-03-2013, 17:54   #1
Pkuczy
ford::amateur

Imię: Paweł
Model: C-MAX mk2
Silnik: 1.6 diesle
Rocznik: 2010
Thumbs down Długi czas oczekiwania na czesci C-Max 2011

Cześć
Mam pytanie dotyczące maksymalnych czasów oczekiwania na czesci.
Na pocztku lutego samochod zostal scholowany do ASO.Okazalo sie ze uszkodzona jest wiazka elektryczna ( ASO twierdzi ze az w 3 miejscach wystapilo uszkodzenie i to jest wada fabryczna). Czesc zostala zamowiona. ASO co 3-4 dni zmieniali termin zakończenia naprawy samochoduGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po 5 tygodniach oczekiwania dostalem informacje iz czesc jest niedostepna a oni nie bedą naprawiać tylko i wyłącznie wymiana... Napisalem do Ford Polska i dostalem odpowiedz ze ASO nie wali mnie w rogi i tej wiazki nie ma w magazynie w Polsce i magazynach w Europie i niewiadomo KIEDY BĘDZIE DOSTĘPNA . Czy to jest normalne w Fordzie, ze na czesci czeka sie po DWA miesiące ??? . Dla mnie to coś niepojetego zero popularnego samochodu brakuje czesci zamiennych. Naprawa jest gwarancyjną..... Ale takie podejście zwala mnie z nóg. Odpowiedz ze niewiadomo kiedy cześć będzie ...... To żadna odpowiedz. A jak samochodu nie ma tak niema ........ Może po świętach oddadzą mi mojego maxa... Może
Pkuczy jest offline   Odpowiedź z Cytatem