No to ja też dodam swoje 3 grosze:
użytkuję C-maxia 2 lata z elektrycznym ręcznym, auto stoi na dworze (nie mam jeszcze garażu) nigdy, powtarzam nigdy nie stawiałem go z nie zaciągniętym hamulcem postojowym, zawsze się sam zaciągał.
Nawet w największe mrozy nie było problemu z ruszeniem lub też zwolnieniem hamulca
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aku mam jeszcze oryginalny z 2004 roku i jeszcze nie miałem przypadku z brakiem prądu do zwolnienia hamulca
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jedyny minus jaki widzę w tym hamulcu to brak możliwości wchodzenia w zakręty zimą na ręcznym (bokiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) z czego cieszy się moja żona