Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy
Panowie wypale to iso po swietach bo teraz goracy okres i w domu trochę roboty i wloze zamiast oryginalu. Klucza do tego nie dostałem zadnego instalka poszla bez klucza softu audio nie spolszczyla. iso plyty zrzuciłem cd burner. Iso ma 7.47 GB . Miałem mape wcześniej 2009. Kupie plyte double layer 8,5 GB i wypale to iso zamienie z oryginalem i zobaczymy. Plytka kosztowala 668 pln. Fakt ze sporo ma danych ( ponad 7 GB) ale softu systemu audio nie spolsczyla. Ta stara ze znaczkiem forda ta nowa z logo bosh.
Zrobie foty tych plyt to wrzuce ale po swietach
Bump: Mam inny jeszcze problem panowie z tym travelpilot nx a mianowicie ( może ktoś się z tym spotkal albo slyszal):
Mam travelpilot nx w c-max 2009 i obojętnie czy jest plyta ta 2009 czy ta z 2013 z navi to liczy trase ale nawigacja ustawia się jako punkt startu z difoltu czechy i jak wpisze warszawa to liczy trase ale z tych czech np. do warszawy. ja wejde w info to przy warszawa pisze 0 satelites. cos jakby z gps . Myslalem ze to wina mapy tej z 2009 ale z ta z 2013 to samo tylko miasta inne ( w starej liberec w nowej jakies inne ale tez czeskie).
Po prostu punktu startu nie znajduje tak jakby nie może zalapac gdzie jest obecnie. i tak mysle ze cos z gps może antena?
Dzieki za info jak cos
Bump: aha stara plyta z mapa z 2009 ma 6.13 GB
Bump: aha c-max mam od 3 tygodni ja przy systemie audio nic nie grzebałem nie wyjmowalaem etc.
|