Temat: [C-MAX 2003-2007] włącznik świateł demontaż
View Single Post
Stary 29-03-2013, 22:26   #10
michu21
ford::average

Imię: Michał
Model: Focus C-MAX
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: włącznik świateł demontaż

Cytat:
Napisał wrzoch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A trzeba bylo poczekac na odpowiedz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tez sie tak zalatwilem, na szczescie nic nie poginelo, ale zeby to zlozyc spowrotem chyba ze trzy razy skladalem i rozkladalem.
No niestety mi zginęła aluminiowa kuleczka, sprężynkę mam. Chodzi i bez tego ale nie mam skoku przy podnoszeniu lamp poza tym reszta działa jak przed.
Przedni panel to jeszcze nic. Rozbierz resztę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tam jest dopiero ZABAWA Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie wolno na siłę nic ściągać wszystko gładko schodzi w odpowiedniej kolejności.

Nie ukrywam że te plastikowe bolce zastąpiłem metalowymi dociętymi drutami, i boje się że będą się nagrzewać aż padnie całkiem sterownik.

Ostatnio edytowane przez michu21 ; 29-03-2013 o 22:29
michu21 jest offline   Odpowiedź z Cytatem