Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Zdecydowałem się na zakup Forda Mondeo i podczas poszukiwań trafiłem na poniższe ogłoszenie :
http://otomoto.pl/ford-mondeo-C28019206.html
Spełnia moje podstawowe kryteria,czyli jest w sedanie,jest czarne i w miarę dobrze wyposażone.Niestety jest delikatnie uszkodzone z tyłu i mam nadzieje,że wymiana zderzaka i błotnika załatwi sprawę...Docelowo mam zamiar dołożyć pakiet ST więc uznałem,że będzie to dobra baza do dalszych modyfikacji.Zastanawia mnie jedynie sprawa o której wspomniał sprzedający przez telefon.Natomiast po odpaleniu na zimnym silniku czuć "delikatne wibracje". Podobno ustają po rozgrzaniu się silnika i później jest już wszystko OK.Jako,że ma być to mój pierwszy Ford i nasłuchałem się już o nieszczęsnych wtryskach i padającej dwumasie nie chciał bym od razu zafundować sobie kosztownych napraw.Z Łodzi do Koszalina mam "kawałek" więc nie chcę jechać na marne.Wiem,że nikt nie jest wróżką,ale może ktoś z Was będzie w stanie napisać co to może być za przyczyna i czy warto się tym egzemplarzem interesować.