Temat: [Transit 1994-2000] Łożysko dociskowe
View Single Post
Stary 30-03-2013, 21:42   #7
AKIM
ford::advanced

Imię: Grzegorz
Model: Transit, Seat Alhambra
Silnik: 2.5 D, 1.9TDI
Rocznik: 1999, 1999
Domyślnie Odp: Łożysko dociskowe

Urząd Skarbowy by nam dał...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To nie wszystko ... przed wymianą pompy wtryskowej - kupiłem używkę ale dla pewności dałem do pompiarza na sprawdzenie... miała być rozebrana i złożona na nowych uszczelkach- tak mówił, przeglądnięta a w razie potrzeby wymienione co trzeba... po założeniu lała się ropa z dekla tłoczka przyspieszacza kąta wtrysku... jadę do gościa a on na to że panie to te tureckie uszczelki... będę je miał za tydzień to niech pan przyjedzie to wymienię ale w zasadzie te uszczelki panie to się nie psują i nawet ich nie wymieniam...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na razie niech pan położy sobie szmatkę i tak jeździ... Dobrze że miałem jeszcze jedną w zapasie po tym jak w starej przyblokował mi się tłoczek to kupiłem więcej, na szczęście pompa działa ok . Teraz przy -15 dwa obroty wału i pali.

Ostatnio edytowane przez AKIM ; 30-03-2013 o 21:50
AKIM jest offline   Odpowiedź z Cytatem