Lepiej nie pytaj.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A tak na poważnie to po prostu stała prędkość i płynność jazdy.
Zmiana biegów przy 3tys. obr.
martinez07 Jeżeli mógłbyś przy okazji cyknąć fotkę ile Ci wyskoczy przy 4 tys. obr. na 5 biegu.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.To prawie 150km/h na liczniku. Masz spalanie średnie?
W mondkach było w ogóle fabrycznie spalanie chwilowe?
Ja mam ten minus , że nie mam komputera paliwowego. Więc spalanie tylko z dystrybutora. Póki co zauważyłem też że największy apetyt ma przy gwałtownym przyspieszaniu(wskazówka paliwa opada w oczach). A tego na autostradzie tez nie brakuje przez blokujących s@%#^$ lewy pas. Więc pewnie mój styl jazdy ma tutaj bardzo duże znaczenie.
Generalnie temat założyłem dlatego , że nie lubię gdy w aucie jest coś nie tak. Ale wszystko wskazuje na to , że wszystko jest ok.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżdżę w 90% w trasach.
Zrobie jeszcze jeden test przy 140km/h na autostradzie ale z płynna jazdą. I zobaczymy ile mi wyjdzie pod dystrybutorem. No i przekładka opon na letnie. Ale póki co mamy piękną zimę tej wiosny.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.