View Single Post
Stary 01-04-2013, 11:01   #18
martinez07
ford::advanced

Model: Sprzedany
Silnik: Duratec 1.8 HE 125KM
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Zwięszkone spalanie o 50% przy 140km/h w stosunku do 100km/h 1.8 PB 125PS

Cytat:
Napisał enjoypoznan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
martinez07 Jeżeli mógłbyś przy okazji cyknąć fotkę ile Ci wyskoczy przy 4 tys. obr. na 5 biegu. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.To prawie 150km/h na liczniku. Masz spalanie średnie?
W mondkach było w ogóle fabrycznie spalanie chwilowe?
Będę wracać autobahnem, także postaram się.
Mam spalanie średnie, chwilowe da się uaktywnić w poliftowych zegarach - szczegóły opisane w temacie "komputer paliwowy dodanie opcji w benzynie i dieslu" na tym forum.
Ale można łatwo podejrzeć ile w danej chwili spala auto nawet że spalaniem średnim - podczas jazdy je zresetować i wyskoczy aktualnie zużywane paliwko.

Cytat:
Napisał enjoypoznan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam ten minus , że nie mam komputera paliwowego.
To akurat żaden problem - kupujesz zegary za parę złotych na allegro, odkręcasz płytkę drukowaną i wysyłasz do kolegi Jaro, który Ci wgrywa odpowiedni soft. Potem podmieniasz zmodyfikowaną płytkę w swoich zegarach i masz komputer paliwowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
martinez07 jest offline   Odpowiedź z Cytatem