Temat: [Focus 1998-2004] Światła do jazdy dziennej
View Single Post
Stary 01-04-2013, 18:45   #136
ginger109
ford::beginner

Model: Ford Focus
Silnik: 1.4
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: Światła do jazdy dziennej

Cytat:
Napisał Himek33 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam pytanie odnośnie atrap dolnej i górnej.
Mam zamiar kupić atrapy plaster miodu, na dół pełną i wyciąć ledy jak najbardzieiej w rogach (teraz są za blisko)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

i teraz pytanie, którą kupić górną z większymi oczkami czy mniejszymi, bardziej podoba mi się z większymi, ale nie będzie się zgrywało z dołem...
Mam tak zrobione jak zaznaczyłeś na tym zdjęciu i dobrze to wygląda tylko zwróć uwagę, bo górna krawędź atrapy jest zaokrąglona i można z rozpędu wstawić światła skośnie. A górna atrapa mam plaster miodu z mniejszymi oczkami.
oto zdjęcia

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

podłączyłem czarny kabel do (-) na akumulatorze,
a biały do świateł pozycyjnych (+)

Czerwony (+) powinienem podłączyć do zapłonu ze stacyjki tylko
potrzebowałbym wskazówki gdzie to jest (najlepiej zdjęcie), albo gdzie
najlepiej podłączyć dany kabelek by wszystko działało zgodnie
z rozporządzeniem.

to są te światełka
http://allegro.pl/swiatla-dzienne-do...066172632.html

jak ktoś mi odpowie jak to podłączyć to dodam zdjęcia jak świecą takie tanie lampki co według producenta mają 240 lumenów.
ginger109 jest offline   Odpowiedź z Cytatem