Cześć. Niestety samochód jest wizyty przez firmę. A co do nowych informacji dzisiaj dzwonienie i przedluzyli wizytę w serwisie o kolejny tydzień ... Bo
XXXXXX wiązki dalej nie ma .... i niewiadomo kiedy bedzie ... Normalnie PORAŻKA , PORAŻKA. Nie spodziewałem sie ze w nowym modelu tyle sie czeka na czesci, a to ze tyle czekam to mnie wkurza najbardziej. Serwis przekłada tylko termin bo czesci nie ma i to nie jest ich problem. W Arvalu tez mnie pocieszaja ze on tak to z Fordem bywa. Jak to był by mój samochód to już dawno coś bym wymyślił. Tak to podejrzewam ze Arvalu dostanie gratisowy przegląd ...albo inna gratyfikacje .. A ja sie turlam jakimś nalesnikiem zastepczym z piszczacym sprzeglem. Niedługo przekaże sie do serwisu i wyjdę jakieś graty z samochódu i przy okazji sprawdze jak jest. Zobaczymy jak długo FORDOWI
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zejdzie z naprawa. Mam nadzieje tylko ze diagnoza serwisu jest trafna.. Bo jak to nie bedzie ta wiązka........ To chyba sie pochlastam ..... Pozdro
Nie przeklinamy
wojtekn