Cytat:
|
jak ktoś nie miał radia to nawet do głowy by mu nie przyszło że na bocznej drodze odpalone czarne Mondeo robi fotki. Tak raczej być nie powinno.
|
Dlaczego nie powinno?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Umówmy się że nikt nie lubi dostać fotki, ja niestety kilka razy przez to przechodziłem i wiem jak to boli ale przecież jeśli jeździmy przepisowo to nie musimy się o to bać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A przepisy (choć czasami i w niektórych miejscach totalnie nieprzemyślane) są po to żeby ich przestrzegać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i dla mnie to jest proste
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wiem że nabijają kobze sobie wladze w ten sposób ale nie mamy na to wpływu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie lubie porównywać naszego kraju czy polskich zwyczajów do innych krajów europejskich jak chociażby Norwegia czy Niemcy ale jakoś tam nikt nie narzeka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przestrzega przepisów i tyle
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I tak u nas są niewysokie kary
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak pracowałem w Norwegii i za przekroczenie prędkości o 11km/h dostałem mandat 4200koron <2100zł> to już wiedziałem że trzeba się pilnować
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i tyle
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.