View Single Post
Stary 02-04-2013, 22:47   #16
olczus9012
ford::advanced

Imię: Krzysztof
Model: Mondeo Mk3
Silnik: 2,0 TDDi
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: to się nazywają radiowozy! I to w polskiej policji. WOW!

Cytat:
Napisał Magik123 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jak ktoś nie miał radia to nawet do głowy by mu nie przyszło że na bocznej drodze odpalone czarne Mondeo robi fotki. Tak raczej być nie powinno.
Dlaczego nie powinno? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Umówmy się że nikt nie lubi dostać fotki, ja niestety kilka razy przez to przechodziłem i wiem jak to boli ale przecież jeśli jeździmy przepisowo to nie musimy się o to baćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A przepisy (choć czasami i w niektórych miejscach totalnie nieprzemyślane) są po to żeby ich przestrzegaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i dla mnie to jest prosteGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wiem że nabijają kobze sobie wladze w ten sposób ale nie mamy na to wpływuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie lubie porównywać naszego kraju czy polskich zwyczajów do innych krajów europejskich jak chociażby Norwegia czy Niemcy ale jakoś tam nikt nie narzekaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przestrzega przepisów i tyleGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I tak u nas są niewysokie karyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak pracowałem w Norwegii i za przekroczenie prędkości o 11km/h dostałem mandat 4200koron <2100zł> to już wiedziałem że trzeba się pilnowaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i tyleGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
olczus9012 jest offline   Odpowiedź z Cytatem