View Single Post
Stary 03-04-2013, 21:31   #44
enjoypoznan
ford::professional

Model: MDO IV Sedan \ A3 8P \ CBR1000RR
Silnik: 2.0 PB 145PS \ 2.0 TDI CR 170PS
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Zwięszkone spalanie o 50% przy 140km/h w stosunku do 100km/h 1.8 PB 125PS

Cytat:
Napisał Jarek81 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jakie spalanie w trasie ma 1.8 benzyna 6 biegow przy takich predkosciach?
Myślę że jakiejś znacznej różnicy nie ma. Na pewno minimalnie ciszej.
Ty się lepiej Kolego pochwal ile Tobie pali przy locie autostradą? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał corneliusab Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wole wiecej na stacji zostawic i miec spokoj bo nie mam czasu wloczyc sie po warsztatach i zostawiac grubej gotowki.
Mam takie samo zdanie w tym temacie. Zwłaszczą te nowsze diesle CR i PD to nieporozumienie moim zdaniem.

Cytat:
Napisał 1olek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to tylko dlatego ze to te igly z niemiec ktorymi stu letni dziadek jezdzil tylko do kosciola w niedziele, przejachal tylko 150 tys km w 10 lat po czym sprzedal go za symboliczne euro Polakom aby mogli go pchnac dalej doliczajac symboliczna prowizje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To po części tez powód. Ale chodzi też o to że diesle stały się strasznie skomplikowane i czułe na jakość paliwa.
Trwałość diesla to tylko wspomnienia.

FORD - nigdy mnie nie zawiódł.

Ostatnio edytowane przez enjoypoznan ; 03-04-2013 o 21:34
enjoypoznan jest offline   Odpowiedź z Cytatem