Temat: [Mondeo 2000-2007] drgania silnika po włączeniu klimy
View Single Post
Stary 05-04-2013, 00:00   #6
olczus9012
ford::advanced

Imię: Krzysztof
Model: Mondeo Mk3
Silnik: 2,0 TDDi
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: drgania silnika po włączeniu klimy

Witajcie...nie chcę zakładac nowego tematu dlatego pisze tutaj, oto mój problem?

Climatronic działa jak chce...wiatrak zalacza sie kiedy chce razem ze sprezarka klimatyzacji...jutro wymieniam panel climatronica na ten z zolta ikonka bo wiem ze przy tym sprzed softu ktory mam klima zyje swoim zyciem. Jednak moje pytanie dotyczy takiej sprawy: kiedy zalacza sie sprezarki klimatyzacji czuc drgania na samochodzie...silnik pracuje rowno ale gdy tylko wlaczy sie sorezarka pasek piszczy i czuc spore drgania silnika...co moze byc przyczyna? Dodam ze kolo pasowe jest wymienione i wtyczka rezystora rowniez...licze na Wasza pomoc i z gory dziekuje za jakies podpowiedziGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy jednak te drgania sa zwiazane z wadliwym panelem climatronica choiciaz watpie w toGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czekam na opinie bardziej dosiwadczonychGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
olczus9012 jest offline   Odpowiedź z Cytatem