Witajcie...nie chcę zakładac nowego tematu dlatego pisze tutaj, oto mój problem?
Climatronic działa jak chce...wiatrak zalacza sie kiedy chce razem ze sprezarka klimatyzacji...jutro wymieniam panel climatronica na ten z zolta ikonka bo wiem ze przy tym sprzed softu ktory mam klima zyje swoim zyciem. Jednak moje pytanie dotyczy takiej sprawy: kiedy zalacza sie sprezarki klimatyzacji czuc drgania na samochodzie...silnik pracuje rowno ale gdy tylko wlaczy sie sorezarka pasek piszczy i czuc spore drgania silnika...co moze byc przyczyna? Dodam ze kolo pasowe jest wymienione i wtyczka rezystora rowniez...licze na Wasza pomoc i z gory dziekuje za jakies podpowiedzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy jednak te drgania sa zwiazane z wadliwym panelem climatronica choiciaz watpie w to
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czekam na opinie bardziej dosiwadczonych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.