Witam Panowie i Panie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dziś spotkało mnie coś dziwnego a mianowicie wyprzedzając samochód na drodze zredukowałem 1 bieg niżej i ogień na tłoki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale gdy już powróciłem na swój pas i wyhamowywałem auto z prędkości nagle wyskoczyła mi kontrolka usterka układu kierowniczego lub wspomagania hm nie pamiętam dokładnie bo byłem zestresowany
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kierownica wpadła w drgania a silnik zgasł??? kiedyś miałem podobny epizod ale silnik pracował cały czas i kontrolka z usterka sama zgasła... tym razem jednak silnik zgasł, zjechałem na pobocze wyłączyłem wszystko i uruchomiłem silnik ponownie bez problemu i bez żadnych usterek ? jak mam to rozumieć, może miał ktoś podobny przypadek i jest mi wstanie pomóc, dodam że poziom płynu w układzie wspomagania jest ok