Cytat:
|
Całą noc? W moim przypadki to jest coś około 5 sekund..
|
Chyba się nie zrozumieliśmy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Większość z osób piszących w tym wątku, twierdzi że przy pierwszym odpaleniu na ciepłym silniku mają takie objawy jak za niskie obroty i kontrolka ładowania, lecz gdy wyłącza i włączą silnik objaw ten się nie pojawia. Inni zaś twierdzą,że muszą odczekać 15 min aż silnik ostygnie i wtedy nie maja problemu. Lecz u mnie jest zupełnie inaczej, mianowicie tylko rano(samochód stoi całą noc) odpalam normalnie od strzała bez tych męczących objawów,zaś każdy kolejny raz objawy te się pojawiają. Kontrolka ładowania świeci się u mnie ok 5sekund. Dodam że nie tylko na ciepłym silniku, przykład zapalam auto rano(normalnie) ,jadę 2km gaszę ,odpalam i problem jest znowu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Samochód może postać nawet 3h i (czyli silnik powinien ostygnąć. Ale nadal pojawia się ładowanie i niskie obroty.
Bump: Jadę jutro do mechanika i zobaczymy czy coś będzie w stanie zaradzić i co mi powie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekawi mnie też czy komputer zobaczy jakieś błędy