View Single Post
Stary 07-04-2013, 22:58   #981
zaksiu1985
ford::advanced

Model: honda accord
Silnik: benzyna
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: TDCi wtryskiwacze - samodzielna naprawa i próba przelewowa

Cytat:
Napisał Boblo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koledzy,.. ja myslę, że Zaksiu się po prostu z nas nabija i nas wkręca. To pewnie taki typ interntowego prowokatora, który pisze rózne bzdury, a ludzie dają się wkręcać bo myslą, że to na poważnie! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
OK, to powiedz mi tak, 4 wtryski na aucie (norma), dwa wtryski powiedzmy że są nówki sztuki i są 100%OK, (więc jaka jest ich korekcja Boblo), dwa pozostałe to trupy korekcja 4 na jednym i powiedzmy 4,5 na drugim.

Według Ciebie co to znaczy korekcja 4,5?
Proste pytanie?

A może i nie proste....

Bump:
Cytat:
Napisał Boblo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koledzy,.. ja myslę, że Zaksiu się po prostu z nas nabija i nas wkręca. To pewnie taki typ interntowego prowokatora, który pisze rózne bzdury, a ludzie dają się wkręcać bo myslą, że to na poważnie! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Widzisz Boblo, a ja myśle żę najzwyklej w świecie nie wiesz co odpowiedzieć na moje pytanie gdyż wywróciło ono całkowicie, prawdopodobnie Twoją wiedzę o wtryskiwaczach CR (BŁEDNĄ WIEDZĘ)

Pozostało Ci się przyznać do błędu, albo moge udowodnić że w myśl Twojej teorii, to co drugi diesel by sie nadawał tylko i wyłacznie na złomowisko.

PS. Nie wiem dlaczego wszyscy, którzy mają niby po 500 postów albo więcej jadą na mnie że jestem taki siaki, czy omaki. Ja się wypowiadam tylko i wyłącznie na tematy Common Rail bo się na tym znam, posiadam zarówno wiedzę teoretyczną z książek, szkoleń i studiów, ale przede wszystkim z pracy codziennej.

Jak nie chcecie czytac moich uwag, pomysłów itd. to nie czytajcie i już.

Ostatnio edytowane przez zaksiu1985 ; 07-04-2013 o 23:33
zaksiu1985 jest offline   Odpowiedź z Cytatem