Cytat:
cieszę się że mogłem pomóc chociaż troszkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. trzymam kciuki żeby się udało
|
Sprzedawca przeslął mi zdjęcie tej nieszczęsnej wtyczki, kolejność kabelków jak sie okazało byla prawidłowa, tylko nie od tej strony co trzeba
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przełożyłem i ... próba no i sie qurde udało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie dotykam tego więcej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. musze jeszcze kropelke kupić i to skleić bo jest takie troszke rozłażące się,
ta dioda od immo co niby ma migac , to wogóle teraz nie świeci, zobacze wieczorem jak ciemno bedzie, dawniej jarzyła, nawet w słoneczną pogode było ją widać, teraz ledwo co w nocy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dzięki za podpowiedź :;
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.