View Single Post
Stary 10-04-2013, 18:32   #22
wrzoch
ford::expert

Imię: Ł
Model: Kuga Mk3
Silnik: 2.5 FHEV AWD
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Wyróznienie za pomoc

Cytat:
Napisał darnel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moim zdaniem to fajna funkcjonalność i faktycznie pozwalająca choć częściowo ocenić poziom jaki prezentuje odpowiadający Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Naprawdę? Nie wydaje mi się. Po raz skąd wiesz za co ten ktoś dostał pomógł. Jeśli jest specjalistą od Car Audio i ma pierdylion "pomógł" za porady związane z tą działką i wejdzie sobie poudzielać się w dziale Diesel, chociaż sam ropniaka nigdy nie miał, tylko gdzieś tam coś słyszał to co to za informacja dla Ciebie? Jedyne co powie, to że gość lubi pomagać i potrafi pomóc, ale komu pomógł i w czym to już nie wiesz.

Czasem osoba z pięcioma postami pomoże Ci bardziej niż taka, która napisała ich 5000.
Przychodzi nowy użytkownik forum z ogromnym doświadczeniem i co będziesz się zastanawiał czy go posłuchać bo ma kilkanaście postów i ani jednego pomógł?

Może wprowadzimy też guziki przeszkodził, zepsuł i nie zna się? bardziej po polsku będzie wtedy. Tak swojsko.

Polacy różnie podchodzą do okazywania wdzięczności. Tutaj gdzie mieszkam dziękuje się za to, że ktoś przejechał się z Tobą windą. Cały czas mnie to dziwi, ale cóż - taki zwyczaj.

Kontakt: wrzoch(at)gmail.com
wrzoch jest offline