Temat: [Transit 1994-2000] Schemat podłączenia cewki dekodującej
View Single Post
Stary 10-04-2013, 19:55   #3
bronwlad
ford::amateur

Imię: Bronisław
Model: ford transit
Silnik: 2.5 TD
Rocznik: 1996
Domyślnie Odp: Schemat podłączenia cewki dekodującej

Cytat:
Napisał wojtekjanus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Żadne schematy dotyczące immo nie są publikowne - z wiadomych względów.

Może jakiś kolega zrobi zdjęcie - ale znając życie chyba oczekujesz za dużo...

Witam. Kolego sytuacja wygląda tak... Mam warsztat samochodowy i zajmuję się mechaniką już bardzo długo ale nie spotkałem się jeszcze z takim problemem. Klient był wcześniej w innym warsztacie, w którym porozbierali immo i parę innych części w tym również porozłączali kable z tej cewki. Teraz Transit stoi u mnie i już szczerze mówiąc to jest mi wstyd że stoi od zeszłego roku. No ale już dawno by jeździł gdybym miał jakikolwiek schemat podłączenia tej cewki lub fotoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Forum jest ostatnim moim ratunkiem i może ktoś się znajdzie kto uratuje życie Transita Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dlatego BARDZO PROSZĘ O POMOC W PODŁĄCZENIU TEJ CEWKI.

UWAGA!!! - Jeśli ktoś mi pomoże wysyłam na adres CZTEROPAK TYSKIEGO!!

Z góry Dziękuje.
Pozdrawiam.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
bronwlad jest offline   Odpowiedź z Cytatem