View Single Post
Stary 10-04-2013, 21:26   #23
Slawko
ford::professional

Imię: Sławek
Model: Focus 3 kombi
Silnik: 1.6 TDCi DV6C
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Wyróznienie za pomoc

Cytat:
Napisał Skolmi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mogę przytoczyć konkrety z tego Forum. Użerałem się.........
Michał, nie przesadzaj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał darnel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
bo wielokrotnie temat na forum omówiono i wiadomo, że ta stara funkcjonalność już nie wróci, więc nie ma o co kopii kruszyć.
nie wiadomo, Jacek nie jest ani za, ani przeciw, a decydują zieloni.
Cytat:
Napisał wrzoch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jedyne co powie, to że gość lubi pomagać i potrafi pomóc, ale komu pomógł i w czym to już nie wiesz.
Wiesz i widzisz. Zawsze było widoczne w jakim temacie ktoś dostał pomógł i dokładnie w którym poście, a modzi dodatkowo kto wcisnął ten przycisk. To nie wszystko, zawsze było ograniczenie, ze takie "pomógł" mógł wcisnąć tylko i wyłacznie autor tematu.

Cytat:
Napisał wrzoch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przychodzi nowy użytkownik forum z ogromnym doświadczeniem i co będziesz się zastanawiał czy go posłuchać bo ma kilkanaście postów i ani jednego pomógł?
nie, taki uzytkownik jest z zasady ignorowany i besztany przez tych co maja 1000 postów za "ok", "tak", "nie" itp. a ci co wiedzą o co chodzi przytakną i potwierdzą.

Ostatnio edytowane przez Slawko ; 10-04-2013 o 21:32
Slawko jest offline