Dziękuję za dotychczasowe próby pomocy.
Tak, chodzi mi o moduł drzwiowy a nie GEM (przy okazji chodzi na aukcjach po 200-300zł). Trochę mnie podłamaliście ale i tak jak już kupuję to wolę wybrać moduł raczej lepszy a przynajmniej nie gorszy niż ten który mam :]
Myślałem chociaż o automatycznym ryglowaniu ale nie wiem czemu myślałem, że to siedzi w module w drzwiach, a okazuje się, że w GEM
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc z tego nici.
Reasumując pytania z początku nadal zostają ale ujmę je szczegółowiej:
- czy pamięć zamknięcia okna siedzi w module drzwiowym (moich podejrzeń na razie nikt nie potwierdził, a na przeglądzie spróbowali ponoć jakoś inaczej zaprogramować co miało pomóc a niestety nic nie dało)?
- jaki z modułów drzwiowych mogę kupić aby obsługiwał przynajmniej podstawę dla eSia (domykanie szyb, centralny, sterowane i podgrzewane lusterka) a najlepiej jak najwięcej funkcji dodatkowych?
- czy jest jakiś klucz do rozpoznania wersji wyposażenia modułu na podstawie jego oznaczenia?
- czy mogę kupić dowolny z modułów z pierwszego postu (sprawny) i będą mi te podstawowe funkcje działały czy muszę mieć moduł dopasowany do mojego VIN?