Dokładnie to samo mi mówiła ta kobieta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bez faktur/rachunków to każdy może powiedzieć,że wymieniał wszystko...Turbina padła podobno w dniu zakupu czyli jakieś półtora roku temu.Samochodem jeździł jej ojciec,ale teraz wyjechał za granicę.Ona z racji przeprowadzki nie potrzebuję auta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na lewych tylnych drzwiach jest wgniotka/otarcie i na tylnym zderzaku również.
Z tego co się jeszcze dowiedziałem przez telefon tylny zderzak był wymieniany przez poprzedniego właściciela.Z jakiego powodu...tego nie wie.Jak kupowali auto sprawdzali podwozie i wtedy dopatrzyli się oznaczeń np. ze szrotu na tym zderzaku.Także ciekawe czy autko nie dostało w tył.Bo lampy też są wymienione.Może ktoś wyszedł z założenia "było bum będzie tjun" i założył te ohydne lampy przy okazji.Dodatkowo są dołożone nieoryginalne czujniki cofania,które raz działają,a raz nie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poza tym wszystko ma działać.Wymieniane były również żarniki xenonowe.
Specjalnie zapytałem ile Pani płaciła.Okazało się,że 80zł/szt....więc już wiadomo co to za żarniki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przedni fotel pasażera nie grzeje i coś jest nie tak z piastą w tylnym kole.
@Pogodny o coś konkretnego jeszcze pytałeś,że czekasz na info??
Ja czekam na zdjęcia,bo te robiła na szybko podczas przeprowadzki