Wtrysków nie robi się na żadnej maszynie. Na maszynie robi się testy. A że każda firma ( bosch, delphi, itd ) ma swój "ulubiony", dedykowany, a nawet obowiązkowy tester ( w celu otrzymania autoryzacji ) nie ma powodu, żeby te testery nie mogły przetestować wtrysków innego producenta. To tylko kwestia testplanów i odpowiedniego uchwytu do mocowania. Mechanik, u którego ja robiłem wtryski testował je na polskiej maszynie, która nie ma żadnej autoryzacji i wszystko jest ok. Na tej samej maszynie sprawdza bosche, denso i siemensy. Kwestia tylko posiadania odpowiednich danych testowych. A wtryski to chyba robi się rękoma,.. i paroma kluczami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S.
O nadawaniu kodów tutaj nie mówimy,.. ale ja jestem po stronie tych co uważają, że to pic na wodę,.. i tych co uważają, że brzoza urwie skrzydło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.