OK w takim razie nie ma sensu sobie tym autem tyłka zawracać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poza tym kobieta nie jest zbytnio skora do negocjacji cenowej...pewnie jej ojciec handlarz nie pozwala
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Szukam dalej...
Gdyby komuś wpadło w oko to ogłoszenie i pierwszy raz je dopiero zobaczył :
http://otomoto.pl/ford-mondeo-zadban...C28708614.html
To od razu odradzam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Początkowo auto miało FULL wyposażenie,jasną skórę z navi Denso,szyberdachem itd.
Po 3 dniach już auto miało czarną skóre,inną navi brak el.szyb z tyłu,tempomatu itp.a opis ten sam.Specjalnie zadzwoniłem do gościa i zapytałem
o co chodzi.Odpowiedział,że to auto z jasną skórą się już sprzedało,a teraz ma drugie z czarną.A zdjęcia zewnętrzne nadal takie same
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak mu o tym wspomniałem to powiedział,że to są takie same auta dlatego zdjęć nie zmieniał hahaha. No większego idioty oszusta nie słyszałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz wychodzi na to,że ma jeszcze trzecie mondeo,tym razem z welurem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dlatego szkoda na to ogłoszenie czasu.