Odp: kostka radia - znaczenie opisu wyprowadzeń
Odpowiadając na Twoje pytania.
Nosiłem się z zamiarem wymiany na Soniaka czarnego z zielonym podświetleniem - tego, który pojawiał się zamiennie z Visteonem w MK1, ale okazało się, że nowy jajowaty z czerwonym pasuje, to wsadziłem tamtego.
Podmieniłem też panel klimatyzacji na ten czerwony z pokrętłami zamiast guzików od wersji poliftowej i też jest wypas. Ostatnio zmieniłem sobie też zegary na te z dużym wyświetlaczem i tubami od Kugi i już prawie pełnia szczęścia. Zostało mi wymienić diodki w guzikach na czerwone.
AUXa wtyczki nie miałem. Tylko tą od odłączania poduchy, dlatego musiałem ciągnąć oddzielny kabelek.
Głośników nie zmieniałem, ale po wyklejeniu wewnętrznych stron boczków filcem 12mm głośniki zaczęły zupełnie inaczej grać. Spokojnie mogę odkręcić radio na 20 teraz i to co dochodzi z fabrycznych 6 głośników od Visteona jest akceptowalne. Wcześniej przy 15 już mi coś tam rzęziło w drzwiach. Nawet odgłos zamykania drzwi się zmienił. Robiłem na dwie raty - najpierw stronę kierowcy, i klapę bagażnika, potem stronę pasażera. Przez ten tydzień było wyraźnie słychać różnicę w graniu głośników, odgłosach dochodzących od kół, zamykaniu drzwi.
Polecam.