View Single Post
Stary 16-04-2013, 09:24   #1185
dmisieekk
ford::average

Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 tdci 115hp
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Migająca sprężynka - po raz kolejny.

Cytat:
Napisał puniu01 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam koledzy, dzisiaj mnie rowniez dopadla migajaca sprezynka. Podczas pzyspieszania z 4 na 5 auto szarpnelo i zaczela mrugac sprezynka. Auto stracilo na mocy ale da sie nim w miare jezdzic. Gasilem auto, odlaczalem aku i nic, sprezynka dalej mruga. Wtryski byly regenerowane 1,5 roku temu. Auto glosniej klekocze przy ruszaniu. Czy znowu wtryski do regeneracji? nie podlaczalem jeszcze auto pod komputer. Czy podpiecie pod komputer i wykasowanie bledu rozwiaze moj problem?

P.s
Wczesniej zdarzylo mi sie kilka razy ze podczas odpalania auta zaczela mrugac sprezynka ale ponowne zgaszenie i uruchomienia auta pomagalo. Dzisiaj juz to nie przynioslo efektu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bede wam wdzieczny za odpowiedz, mozliwe ze moj problem jest opisany we wczesniejszych postach ale nie mam juz sil czytac. Jestem zalamany

Bump: Zapomnialbym dodac, auto odpala bez problemu czy to na zimnym czy cieplym
Wpisanie nowych kodów do ECU załatwi sprawę.
dmisieekk jest offline   Odpowiedź z Cytatem