View Single Post
Stary 16-04-2013, 22:20   #719
teslanet
ford::amateur

Imię: Mariusz
Model: C-Max Ghia
Silnik: 1.8
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

i wracając do microcat nie ma tam mowy o antenie GPS w modelu 2007-2010 (mój jest z 12.2007 po lifcie) która by się znajdowała w płetwie ale się upewnię i dam znać zainteresowanym
co do NX : tedi_k nie chcę brzydko mówić ale wiesz 800zł to nie mało znaczy sie piechota nie chodzi a widzisz jak się rozwijają nasze autostrady to trzeba co pół roku aktualizować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to na 800zł się nie skończy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

GPS-ani w płetwie ani na dachu GPS nie ma,zostaje przód deski szukam dalej

dobrze wracam do tematu anteny- trochę kolega tedi_k wprowadził mnie w błąd bo jednak antena jest u mnie w stopce i nie jest skręcana tylko jak pisałem nitowana ma dwa gniazda i żadne z nich to nie jest masa tylko sygnał, masa jest przenoszona z obudowy a ekran jest na przewodzie sygnałowym. czyli microCat się nie mylił bo rzeczywiście tak mi od razu sugerował .
Przepraszam za zamieszanie ale nie miałem czasu sam się temu lepiej przyjrzeć bo nie było czasu, ale dziękuje za wskazówki i wymianę informacji.

Ostatnio edytowane przez teslanet ; 29-04-2013 o 01:10
teslanet jest offline   Odpowiedź z Cytatem