View Single Post
Stary 17-04-2013, 22:04   #1728
AdamJ.
ford::advanced

Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: Zachodniopomorski spam param

Cytat:
Napisał deltaa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Skąd te zdziwienie Danielu????Auta chwilowo nie mam ale mam jeszcze dwie zdrowe nogi więc no problem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..Spokojna głowa jutro już do mnie przyjedzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak, autko pod moim okiem zostało ogarnięte Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Później zrobiłem mu kilka testów typu...ile poleci max. na wstecznym i czy przy 160km/h można wrzucić wstecznyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie no jokeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Fox stoi już gotowy do odbioru Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.