Temat: [Mondeo 2007-2014] Nie podaje paliwa - opiłki w filtrze
View Single Post
Stary 18-04-2013, 10:57   #46
jaculek63
ford::advanced

Imię: Jacek
Model: mondeo mk3/mk4 Titanium S(było)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2004/2009
Domyślnie Odp: Nie podaje paliwa - opiłki w filtrze

Cytat:
Napisał Kapsel_lg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kolego ja za 4 szt. z przebiegiem 60 tys zapłaciłem 1400 zł (szwagier wymontowywał osobiście z autka nie z allegro).

Jasne że cena dobra tylko że to tylko 1 szt. na ebay nowy to koszt 190 funtów na allegro 1270 zł (pomnóż x 4).
Jeżeli chcesz mi powiedzieć że przepłaciłem to ok masz prawo, jeżeli robisz to by udowodnić że masz rację to zachowujesz się dziecinnie.

na dodatek nie rozumiem o czym mówisz, mówiąc: przedstawiałeś wcześniej.

Mam budowę domu na głowie i nawet wydanie tych 5200 to dla mnie baaaardzo dużo. Ale życzę ci -oczywiście nie awarii - że gdyby coś coi się stało to stać cie będzie na zakup wszystkiego nowego do twojego auta.
Nie bierz tego co napisałem tak osobiscie ,nie miałem zamiaru cie ani pouczac ani urazic(ales sie oburzyl),to byla tylko informacja i nic więcej aty mi zarzucasz złe zamiary.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Więcej w twoim jakimkolwiek temacie nie zabiorę głosu i będziesz miał problem z głowy bez odbioru.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jaculek63 jest offline   Odpowiedź z Cytatem