Temat: [Mondeo 2007-2014] panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...
View Single Post
Stary 19-04-2013, 00:58   #1165
gregor21
ford::amateur

Imię: Grzesiek
Model: Mondeo
Silnik: 1.8
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...

Cytat:
Napisał butel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Artur to ja sprzeda-je-łem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mój nowy eonon grał zaje.......fajnie oraz jego funkcje do momentu wkręcenia, przymocowania go w panel 4 śrubami. Tyle mojego zostało w pamięci dobrego!
"Janek Wiśniewski padł" po przykręceniu zgubił obraz całkowicie jest tylko fonia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a taki amerykancki był Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wrzuce filmik na yutube to zobaczycie, jak pech to pech.
Nie ma porównania do mojego starego Convers + ładnie śmigał z funkcjami, dzwięk o niebo lepszy niż nawet w Sony 6CD, zdążyłem jeszcze przeprowadzić rozmowę telefoniczna - super.
Teraz zachowuje się tak jakby taśma nie łączyła wyświetlacz Lcd. Obraz cały za mgłą!
http://www.youtube.com/watch?v=xtVZA...ature=youtu.be
No to widzę, że nie tylko ja mam pecha z moim eononem... Tylko, że poprzedni model, który na forum oferowałem do sprzedaży ... U mnie padł dotyk... Wszystko działało jak należy oprócz dotyku... Działało ponad tydzień i nagle z dnia na dzień przestał reagować na dotyk. ... No i eonon jest już w drodze do Hong Kongu ... eh...

Butel... Jak wyślesz im maila to atakuj ich też na czacie... bo na maile odpisują kilka dni ... ja pisałem maila i atakowałem ich następnego dnia, że napisałem i żeby Susan odpisała :-) i tak po ponad tygodniu dogadałem się co i jak i gdzie wysłać. Niestety wysyłka na swój koszt :-( ... Polecam pocztę polską bo chyba najtaniej... ekonomiczna 70 zł (ale bardzo długo idzie) .. priorytet 170 zł .. tydzień czasu .. Ehhh
Chyba, że spróbujesz na miejscu u jakiegoś dobrego elektronika.. może wyjdzie taniej..

link do czata: http://chat16.live800.com/live800/ch...eratorId=15025

Jedyny plus to, że jest szansa, że jak wymienią to może wymienią na nowy model... ale widzę, że z nimi też coś się dzieje :-(

Pozdrawiam

Bump:
Cytat:
Napisał arturek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam

Niestety - nic nie działało tak jak powinno....
pozdrawiam
Arturek
I pytanko do Artura.... Ja oprócz pechowego Eonona mam jeszcze chyba takiego samego jak Ty... z tym, że u mnie śmiga bardzo dobrze.. z tym, że kupiłem go okazyjnie bez can-busa i nie mam sterowania w kierownicy... Koleś który tym handluje obiecał , że na bank mi sprowadzi can-busa... ale oczywiście tego nie zrobił.. tak z ciekawości gdzie kupiłeś swojego? (może to samo pochodzenie i ten sam sprzedawca?) I masz może do niego can-busa?

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez gregor21 ; 19-04-2013 o 01:06
gregor21 jest offline   Odpowiedź z Cytatem