View Single Post
Stary 23-04-2013, 07:00   #31
jarecki70
ford::average

Model: Ford Mondeo MK4 GHIA
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Ciepło się robi może coś znowu zmajstrujemy ?

Cytat:
Napisał deltaa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Padło na niedzielę,więc??? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jarku udziel się,widzę Cię że jesteś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A i do kolegi kasztana1 temat też się tyczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem, jestem Marta.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie udzielam się ponieważ cały czas kombinuję co do wyjazdu do Was. Ale chyb podobnie jak kasztanowi będzie mi trudno. Raczej nastawiałem się na Św. Krzysztofa albo/i jachty. Już wiem, że najbliższe 3 weekendy raczej na pewno nie dam rady. Ale może 4 weekend by się udał. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jeżdżę szybko, bo...lubię
jarecki70 jest offline