Temat: [Mondeo 2007-2014] Zamiana Blaupunkt NX na Sony 6000CD
View Single Post
Stary 23-04-2013, 22:51   #4
Markoo
ford::advanced

Model: Vectra B/Mondeo MK4
Silnik: X18XE/2.0PB LPG
Rocznik: 1997/2012
Domyślnie Odp: Zamiana Blaupunkt NX na Sony 6000CD

No właśnie niby powinno działać... a jak piszecie problemy mogą być... Robił to ktoś?
Cytat:
Napisał p_swiderski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A czemu chcesz robić podmianę w drugą stronę?
A tak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chętnie bym się tego pozbył (jakby udało mi się kupić taką wersję auta) by uniknąć problemów w przyszłości... Temat może też przydać się tym którym się to zepsuło i nie chcą wydawać 3kpln na używkę, a chętnie by wstawili zwykłe radio i panel klimy.
Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tyle, że w Vectrze B to te problemy z NXem musiały byc jeszcze większe...
No tak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zważywszy że mam radio z mojej wcześniejszej astry z 91r z jednym działającym przyciskiem(przewijanie pasma do przodu) i sprawnymi pokrętłami, jakoś już tak kilka ładnych lat...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Markoo jest offline   Odpowiedź z Cytatem