View Single Post
Stary 24-04-2013, 20:30   #13
kryzys
ford::average

Imię: Tomek
Model: VW
Silnik: Pb
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Koszulki z logo klubowym - Dyskusja

Pomysł fajny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co do koszulek gramatura to jedno a drugie to co się z nią stanie po paru praniach, mało jest firm które dobrze drukują. Jak byś załatwił taką koszulkę na testy od nich to wypierz pare razy i daj znać czy się nie przeciągła na którąś stronę albo rozciągła... i czy nadruk nie pęka albo blednie. Lepiej dopłacić pare złotych do szmatki ale niech się nie zniszczy po kilku praniach. Osobiście bym wolał koszulkę polo z haftem (taka żeby mogła być też wyjściowaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) - logo na piersi + ewentualny nick pod nim i jakiś napis na plecach np. "Bądź niebieski!" - coś jak na mojej wizualce. Jakby robić haft na niebieskich t-shirtach albo polo to można srebrną nicią tylko i będzie się płacić za 1 kolor (zresztą z nadrukiem tak samo).

Ja temat będę śledzić, kombinuj i załatwiaj co potrzeba. Jak projekt będzie fajny i dobre koszulki to pewnie będzie dużo chętnych.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg k fcp.jpg (90.5 KB, 42 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg k fcp1.jpg (87.8 KB, 30 wyświetleń)

JEDŹ BEZPIECZNIE ! 1.8 TDCI - 220 km/h

Ostatnio edytowane przez kryzys ; 25-04-2013 o 18:15 Powód: dodałem obrazek
kryzys jest offline