View Single Post
Stary 24-04-2013, 22:03   #152
Radu9
ford::beginner

Model: Ford Focus Kombi
Silnik: 1.6L Duratec 16V PFI (100PS) Sigma
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Bezpłatna wymiana znaczków/emblematów FORD

Witam - obiecałem majek32

Dziś byłem na wymianie płynów w ASO Auto Watin w Poznaniu tzw. przegląd na 60 tys km przy moim przebiegu 45 tys km Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Moje subiektywne odczucia:
- Focusa posiadam od roku i byłem w tym ASO 2 raz wrażenie pozytywne zaufanie budowane w górę i raczej będę ich odwiedzał.
- Znaczek wymieniony bez większych uwag i problemów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Na marginesie ASO pozwoliło na dostarczenie moich części zamiennych, oczywiście oryginały FORD kupione o 100% niżej niż cena w ASO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Koszt robocizny przy przeglądzie bardzo akceptowalny a i kawa oraz deser się należy - duży plus (że o myciu auta nie wspomnę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mam auto sprowadzone z Niemiec w ubiegłym roku i nie robią mi żadnych problemów czy przy wymianie znaczka czy przy wpisach do książki serwisowej.

Pozdrawiam i mam nadzieję że post się komuś przyda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Radu9 jest offline   Odpowiedź z Cytatem