Witam - obiecałem majek32
Dziś byłem na wymianie płynów w ASO Auto Watin w Poznaniu tzw. przegląd na 60 tys km przy moim przebiegu 45 tys km
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Moje subiektywne odczucia:
- Focusa posiadam od roku i byłem w tym ASO 2 raz wrażenie pozytywne zaufanie budowane w górę i raczej będę ich odwiedzał.
- Znaczek wymieniony bez większych uwag i problemów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na marginesie ASO pozwoliło na dostarczenie moich części zamiennych, oczywiście oryginały FORD kupione o 100% niżej niż cena w ASO
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Koszt robocizny przy przeglądzie bardzo akceptowalny a i kawa oraz deser się należy - duży plus (że o myciu auta nie wspomnę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam auto sprowadzone z Niemiec w ubiegłym roku i nie robią mi żadnych problemów czy przy wymianie znaczka czy przy wpisach do książki serwisowej.
Pozdrawiam i mam nadzieję że post się komuś przyda