View Single Post
Stary 25-04-2013, 06:29   #67
czeslaw555
ford::average

Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
Domyślnie Odp: Oszustwa na podatku VAT w autach z impotrtu !!!!!!

Cytat:
Napisał c-matix Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
RałałB, temat jest wałkowany już od dawna i w pytaniach o kupno autka, ale teraz jakimś ziwnym trafem do czesława555 dzwonią ludzie z pytaniem o jakąs skarbówke a wcześniej przez pare miesięcy nikt.
Jakiś monopol na wiedze, doświadczenie i klientów się robi na tym forum.
Monopol ? nie, ale doświadczenie jest i zawsze chętnie się uczę żeby popełniać jak najmniej błędów .
Poczytałem trochę twoich postów i ciągle coś ci się nie podoba w autach które ludzie chcą kupić, a to cena , a to coś źle tam poskładane , a to podjerzewasz jakieś oszustwo na Niemca i odradzasz zakup auta.
Dziwne że piszesz takie opinie, jakiś monopol na wiedzę ? klientów się robi na tym forum...czyżbyś zajmował się sprzedażą aut ?
Oczywiście ironizuję, bo może ktoś tego nie zrozumieć. Dziwne też że masz taką wiedzę a pytasz w innych postach o takie proste sprawy jak coś tam zrobić.Można komuś dokopać na forum ? Można i o to chyba chodzi niektórym. Przepraszam za takie osobiste wycieczki ale tyle wywnioskowałem z twoich postów, więc się zastanów i jak nie masz nic do dodania na temat podany w tym wątku, to nie pisz. Masz coś do mnie ? wal na priv, chętnie podyskutuję. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez czeslaw555 ; 25-04-2013 o 07:02
czeslaw555 jest offline   Odpowiedź z Cytatem