Temat: [S-MAX 2006-2015] Wymiana foteli przednich.
View Single Post
Stary 25-04-2013, 10:33   #11
grzenek!
ford::beginner

Imię: Grzegorz
Model: s-max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Wymiana foteli przednich.

Cytat:
Napisał Kolek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki za zdjęcia. Możecie jeszcze podpowiedzieć, w którą stronę podważać/odciągać boczne plastiki fotela. Przed chwilą pękła mi jedna z osi obrotu (myślę, że ścięło jedną ze śrub) i fotel zaczął się bujać. Podejrzewam, że mogę wymienić pękniętą śrubę bez wyjmowania fotela tylko demontując plastiki z lewej strony (fotel kierowcy z pamięcią/pełna elektryka). DziękiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dałem radę i okazało się, że śruba wykręciła się o parę obrotów. Stąd ten luz. Dokręcone i fotel znowu stabilny.
Kolek podpowiedz proszę kolego jak poradziłeś sobie z tymi plastikami fotela przedniego, mam podobną sytuację z tym fotelem. Jak zaglądam to widzę wyraźnie że u mnie też jest śruba niedokręcona i fotel się "buja"Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
grzenek! jest offline   Odpowiedź z Cytatem