25-04-2013, 11:20
|
|
|
ford::average
Imię: Daniel
Model: Mondeo MK2 Kombi
Silnik: 1.8 16v, LPG KME Diego3
Rocznik: 1998
|
Odp: Może nowy spocik???
Cytat:
Ja jako zarządca mego folwarku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. proponuję aby spot grillowy rozpoczął się o godzinie 12.00,jak zainteresowani wiedzą u mnie na działce która mieści się na ul.Morskiej (kierunek Klępino) ostatnia brama (koło przystnku MZK),pierwsza działka od ulicy.Znakiem rozpoznawczym będzie mój Fox Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli chodzi o zopatrzenie po krótkich naradach doszliśmy do wniosku że każdy przynosi to na co będzie miał ochotę.Oczywiście uznamy to za wspólne i będziemy się wymieniać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..Jak są jeszcze jakieś propozycje to pisać.
Bump: Oj starość nie radość...zapomniałam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Lista musi być
1. deltaa
|
Data, data, data ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|