View Single Post
Stary 26-04-2013, 07:22   #5
zombie6
ford::professional

Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Czy on nie jest trochę tandenty?

Cytat:
Napisał _Big_Mac_ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Obiektywnie mogę stwierdzić, że twardy plastik przy szybie to pomyłka, tam się czasem kładzie łokieć. Generalnie mam gdzieś miękkość plastików w różnych dziwnych miejscach o ile ich nie dotykam - auto ma być do jeżdżenia, nie do głaskania. Ale jeśli element, na którym często leży łapa jest chamsko plastikowy, to mnie to irytuje.
Plastiki ogólnie są miękkie tam gdzie być takie powinny - na desce rozdzielczej, akurat ja kładę łokieć na podłokietniku, a nie przy szybie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał majsterus_nt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kupuj golfa!!! Jak ja bym chciał znów IV woła roboczego. Wszystko przemyślane, wykonane...a ford ?? tandeta, więcej nie będę pisał...do tego traci z sekundy na sekundę...

...a golfa zawsze sprzedasz za dobre pieniądze.
Szczególnie Golfik TSI sprzedaje się na pniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Golf jest jeszcze nudniejszy od W124 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko dla konserwatystów....

Bump:
Cytat:
Napisał _Big_Mac_ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie zauważyłem za to żadnych problemów z samym wykonaniem kokpitu - żeby coś skrzypiało, wyginało się dziwnie, klekotało, nie trzymało się. Materiały w niektórych miejscach powinny być lepsze, ale ich montaż jest OK. Na nasz rynek te auta składają, zdaje się, w Niemczech zresztą.
Ford gó... wort jest o nieeeeeeebo lepiej wykończony od ikony legendarnej niezawodności - Hondy Civic VIII gen. składanej przez chlejących partaczy w Anglii.....osobiście b. mnie to zdziwiło....
zombie6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem