Cytat:
|
Obiektywnie mogę stwierdzić, że twardy plastik przy szybie to pomyłka, tam się czasem kładzie łokieć. Generalnie mam gdzieś miękkość plastików w różnych dziwnych miejscach o ile ich nie dotykam - auto ma być do jeżdżenia, nie do głaskania. Ale jeśli element, na którym często leży łapa jest chamsko plastikowy, to mnie to irytuje.
|
Plastiki ogólnie są miękkie tam gdzie być takie powinny - na desce rozdzielczej, akurat ja kładę łokieć na podłokietniku, a nie przy szybie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
kupuj golfa!!! Jak ja bym chciał znów IV woła roboczego. Wszystko przemyślane, wykonane...a ford ?? tandeta, więcej nie będę pisał...do tego traci z sekundy na sekundę...
...a golfa zawsze sprzedasz za dobre pieniądze.
|
Szczególnie Golfik TSI sprzedaje się na pniu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Golf jest jeszcze nudniejszy od W124
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko dla konserwatystów....
Bump:
Cytat:
|
Nie zauważyłem za to żadnych problemów z samym wykonaniem kokpitu - żeby coś skrzypiało, wyginało się dziwnie, klekotało, nie trzymało się. Materiały w niektórych miejscach powinny być lepsze, ale ich montaż jest OK. Na nasz rynek te auta składają, zdaje się, w Niemczech zresztą.
|
Ford gó... wort jest o nieeeeeeebo lepiej wykończony od ikony legendarnej niezawodności - Hondy Civic VIII gen. składanej przez chlejących partaczy w Anglii.....osobiście b. mnie to zdziwiło....