View Single Post
Stary 30-04-2013, 10:32   #219
eclipse
ford::expert

Imię: Eclipse
Model: AUTO ROKU 2007
Silnik: 2.0-QXWA-143KM TITANIUM S
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: 3 rząd siedzeń, czy jest możliwość zamontowania?

Cytat:
Napisał MikiJ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koledzy jak wiadomo w wersji 7-osobowej drugi rząd siedzeń ma przesuwane skrajne fotele – w większym zakresie
Chyba coś .....nie do końca zrozumiałeś .( albo ja) sprawdzałem i raczej tyle samo się przesuwa .
Jeśli chodzi o fotele 2-go rzędu to przesuwają się we wszystkich samochodach S-Max i jest to wystarczająca do wsiadania do 3-go rzędu.

Różnicą jest to że jeśli chodzi o wysiadanie z 3-go rzędu
bo nie wszystkie mają z tyłu fotela 2-go rzędu wystające w dolnej części czerwone taśmy do pochylenia fotela 2-go rzędu w celu wyjścia osobom z 3-ciego rzędu bez pomocy osoby z zewnątrz .
Porównywałem moje fotele (dokładany 6-7 fotel) z innym 7 osobowym . Tam jest tak że siedząc w 3-cim rzędzie pociągasz czerwona tasiemkę i pochyla się fotel 2-giego rzędu przed tobą (nie kładzie) i jednocześnie zwalnia mechanizm przesuwania .
Jeśli masz problem ze zbyt mało przesuwanym fotelem 2-go rzędu to wrzuć fotki jak to jest u ciebie ( może to jakiś wyjątek ).
Normalnie jest to ok 25-40 cm przesuwu .

Ostatnio edytowane przez eclipse ; 07-06-2013 o 21:57
eclipse jest offline   Odpowiedź z Cytatem