Cytat:
|
Uwierz mi, nie czepiam się na siłę. Byłem z kumplem, który jeździ starym Passatem i miał podobne wrażenia. Nie chce mi się wybierać do tego salonu po raz kolejny by zrobić Ci fotki, ale tak właśnie jest...r
|
Lewa i prawa strona jest dokładnie to samo - mało tego - totalnie tego nie widać, wszystko siedzi pewnie, nic się nie telepie - czepianie na siłę i tyle
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Można się przyczepić też do tego, że klapa bagażnika ma nieco plebejski klang zamykania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale to jest wszystko na siłę, bo to kompakt, a nie S klasa....i nie kosztuje 120.000 zł jak klasa premium w tym segmencie..... na dodatek elegancko wyciszony....właściciel nowego A6 (nie starego Passata dla którego wszystko co nowe to gów.., bo go nie stać, więc jakoś musi się pocieszyć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.), który ze mną jechał był totalnie zaskoczony zarówno wykończeniem jak i wyciszeniem....no ale może nowe A6 też aż tak luksusowo nie jest wykończone
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wszystko zależy od indywidualnych preferencji z tego co widzę po wpisach w tym wątku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.