Ja mam już przejechanie 5000km, dzwięk pojawił się przy ok 1000km przebiegu lub dopiero go zauważyłem i jest do dzisiaj.
Moje zdanie jest takie że ten typ tak ma.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wystarczy mi tych opinii "inszynierów z forda"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W styczniu zgłosiłem problem z szarpaniem zimnego silnika, zmieniono oprogramowanie bez efektu.Napisałem do ford polska w lutym, na odpowiedz czekałem 2,5m-ca
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Za tydzień mają mi zapodać jakiś płyn czyszczący "osad węglowy" to zdanie panów z serwisu Chwalinki Opole.Qurna .. wydaje mi się że to choroby dzieciństwa i na razie nikt nam nie pomoże!!!!!!! Na pewna nie "inszynierowie forda"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trzeba jeździć aż coś się zatrze ,rozpadnie,urwie,wybuchnie tak żeby była usterka widoczna, w przeciwnym razie szkoda czasu waszego i tych "inszynierów forda"