View Single Post
Stary 03-05-2013, 13:44   #28
kryzys
ford::average

Imię: Tomek
Model: VW
Silnik: Pb
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Koszulki z logo klubowym - Dyskusja

Cytat:
Napisał hirotaro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie mogą mi zrobić koszulek na próbę gdyż jest to zbyt drogi bo muszą wykonać matrycę która kosztuje 450zł, niestety nie chcę wam oferować czegoś czego nie mogę sprawdzić namacalnie. Myślałem że wykonanie akcji "koszulki klubowe" będzie banalna sprawą ale jednak to nie takie proste.
Przy sitodruku to było do przewidzenia, tylko 450 za przygotowanie sit to sobie ładnie policzyli (240 zł /po 60 zł za kolor/ to by było do przyjęcia). Zakładam że ta cena jest za zrobienie wzoru wraz z przygotowaniem... Zapytaj czy nie mogą podesłać Ci jakiejś szmatki z nadrukiem ze wcześniejszych realizacji i wcale nie musi być ładny nadruk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chodzi tylko o sprawdzenie trwałości nadruku w pralce. Ewentualnie jak możesz pośięcić swój czas i podjechać to może warto się wybrać, przynajmniej oglądniesz zaproponowane koszulki czy są jakościowo ok i zobaczysz czy ładnie drukują. A zrobili Ci jakiś fajny projekt? dasz rade go tu wrzucić?

JEDŹ BEZPIECZNIE ! 1.8 TDCI - 220 km/h

Ostatnio edytowane przez kryzys ; 03-05-2013 o 13:47
kryzys jest offline