Witajcie użytkownicy najlepszego samochodu świata a napewno dającego sporo przyjemności z jazdy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam pytanie: Co to jest taki przełącznik z chowanym jezykiem z przodu pedału sprzęgła. W momencie wciskania sprzęgła palstikowy język się wysuwa natomiast kiedy sprzęgło jest puszczane język się chowa. Jest na jakiejś kostce z kabelkiem. Pytam bo owe coś było lekko luźne i podczas naciśnięcia sprzęgła podczas porządków pozostało mi w ręce
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wsadziłem to z powrotem na miejsce w metalowe ramię następnie przekręcając w prawo - teraz cały czas to obserwuję i mam wrażenie że nie siedzi sztywno w metalowej ramie. CZy to nie wypadnie podczas jazdy i co mi ewentualnie grozi??
CZy możecie zejść do garażu wcisnąć prawą ręką sprzęgło i lewą wymacać owy przełącznik z chowanym językiem ruszyć delikatnie w prawo i lewo i powiedzieć czy u WAS się nie rusza tak jak u mnie. Bardzo mi zależy. Dziękuję.
FOKA 1,6 125 HB