View Single Post
Stary 04-05-2013, 21:24   #1
lag3
ford::average

Imię: Wojciech
Model: FF3
Silnik: 1,6 125 benz.
Rocznik: 2012/2013
Domyślnie plastikowe luźne coś z przodu pedału sprzęgła???

Witajcie użytkownicy najlepszego samochodu świata a napewno dającego sporo przyjemności z jazdyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam pytanie: Co to jest taki przełącznik z chowanym jezykiem z przodu pedału sprzęgła. W momencie wciskania sprzęgła palstikowy język się wysuwa natomiast kiedy sprzęgło jest puszczane język się chowa. Jest na jakiejś kostce z kabelkiem. Pytam bo owe coś było lekko luźne i podczas naciśnięcia sprzęgła podczas porządków pozostało mi w ręce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wsadziłem to z powrotem na miejsce w metalowe ramię następnie przekręcając w prawo - teraz cały czas to obserwuję i mam wrażenie że nie siedzi sztywno w metalowej ramie. CZy to nie wypadnie podczas jazdy i co mi ewentualnie grozi??
CZy możecie zejść do garażu wcisnąć prawą ręką sprzęgło i lewą wymacać owy przełącznik z chowanym językiem ruszyć delikatnie w prawo i lewo i powiedzieć czy u WAS się nie rusza tak jak u mnie. Bardzo mi zależy. Dziękuję.

FOKA 1,6 125 HB
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg Zdjęcie0556.jpg (100.0 KB, 87 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg Zdjęcie0552.jpg (102.3 KB, 76 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg Zdjęcie0549.jpg (97.1 KB, 69 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez lag3 ; 05-05-2013 o 11:09 Powód: zdjęcie
lag3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem