Cytat:
|
Jak przechodze od serwisu przez salon i siedze w salonie przed tv w poczekalni to chyba jasne że czekam na auto z serwisu a nie przyjechałem Klan oglądać w salonie Forda nie?
|
to znamy różne serwisy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tam gdzie ja jeździłem poczekalnia była oddzielona od salonu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale masz rację - w oplu jest podobnie, kiedyś czekając na auto obejrzałem dokładnie wszystkie auta opla, chevroleta, mini i chyba saba, i nikt ze sprzedających nie raczył zapytać czy pomóc... heh... a potem się dziwią że sprzedaż słaba...
Cytat:
|
Nie chodzi o dowartościowanie,ale chyba jasne że jak ktoś przychodzi do kogoś to ten co sprzedaje mógłby chociaż zapytać: Pomóc w czymś,może coś panu pokazać?
|
tamto sarkastycznie o dowartościowaniu było odnośnie twojego innego postu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. gdzie też nie mogłeś się powstrzymać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale przyznasz że traktowanie nas jako potencjalnych klientów salonu dowartościowuje?
Cytat:
|
A tam jest tak: ja siedzie,albo chodze i samochody sam oglądam,a pracownicy siedzą i gadają ze sobą i nie podejdą nawet nie mając innych klientów nawet żebym tam był od 10 do 18 i siedział w tych samochodach...to już chyba coś nie tak,nie sądzisz?
|
dokładnie tak j/w napisałem
zgadzam się z tobą w 1000%
Cytat:
|
Co do obsługi i cen wyższych w premium markach - pełna zgoda...
|
to chyba raczej sprawa podejścia pracownika do swoich funkcji i wynagrodzenie...
bo i w bmw się z tym spotkałem - olewaniem klienta... gwoli ścisłości w niemczech.