Cytat:
|
Wielkie podziękowania Dla Delty za miło spędzony czas na świeżym powietrzu oraz wszystkim za miłą atmosferę
|
Cytat:
|
dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki....tym wszystkim którzy przysposobili się do powstania tego arcy miłego ,, zamieszania ,, .....
|
Cytat:
|
Dziękujemy również za zaproszenie Nas przez Martę do Siebie na działkę.
|
Cytat:
|
A więc podziękowania dla Marty za organizację, miejscówkę, oraz fajną atmosferę
|
A ja Wam powiem tak...już kilkakrotnie słyszałam słowa typu...fajnie że się pojawiłaś w klubie....ożywiłaś naszą strefę...wreszcie coś zaczęło się dziać....Dziś te słowa na działce też padły,wiedzcie że jest to bardzo miłe i bardzo mnie to cieszy,ale jestem tu dlatego że są tu tacy fajni ludzie jak Wy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..Spędzanie z Wami wolnego czasu to czysta przyjemność
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i ja Wam również baaaaarzo dziękuje za dzisiejszy dzień,było zajefajnie i jeżeli tylko uda nam się zgrać terminy to zapraszam ponownie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Fotki właśnie się wgrywają i za chwilkę wrzucam do działu ze zdjęciami,tak jak obiecałam wrzucam wszystkie bez cenzury
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.